We kondigen blij aan dat Heksfest 2021 ‘Heksfest Online’ wordt!

Zoals iedereen begrijpt is er met de huidige situatie zeer veel onzekerheid en ook zeer zeker zorgen over ieders gezondheid. Voor ons als organisatoren van Heksfest betekende dat, dat we best lang bezig geweest zijn met de vraag of Heksfest op 27 en 28 februari 2021 door kon gaan, en zo ja, hoe dan?

Wij vinden om verschillende redenen dat een live festival organiseren op een knusse locatie als de onze, op dit moment niet verantwoord is. En vandaar dat wij er voor hebben gekozen om ons festival naar online te verhuizen voor komend jaar. Dit betekent dat iedereen vanaf waar ook ter wereld mee kan doen aan Heksfest!

Dus we hebben gewoon gezellig de lezingen, rituelen, workshops en heksenmarkt zoals je dat van ons gewend bent, maar dan online. Daarnaast zullen we op zaterdag 27 februari -ons Heksfest weekend- een hele dag live uitzenden op YouTube en Facebook met allerlei leuke interviews, heksenitems, filmpjes, een ritueel, leuke aanbiedingen van standhouders, en mogelijk zelfs muziek.

Voor het online gedeelte met de lezingen, workshops en heksenmarkt, kun je t.z.t. een digitaal kaartje kopen dat onze gratis toegankelijke live uitzending mogelijk maakt. Zoals je normaal naar Heksfest zou komen en dan met je kaartje exclusief toegang hebt tot onze lezingen, workshops en heksenmarkt, heb je dan nu toegang tot het beveiligde gedeelte waar tientallen lezingen, heksenworkshops en andere online items beschikbaar zijn voor jou, en die je een maand lang kunt (terug)kijken.

Voor de live uitzending gaan we samenwerken met Celtcast, om jullie een naadloos en professioneel geheel te kunnen bieden, dat technisch ook staat.In januari gaat de verkoop voor onze digitale kaartjes online, maar je kunt je nu al (gratis) abonneren op ons Heksfest YouTube kanaal; https://www.youtube.com/channel/UC49VFmXIes1VowTLT806woA

We hebben daar nog géén content op staan, maar dat komt de komende maanden zeer zeker goed als we filmpjes van onze programmering en gasten online gaan zetten! Tevens kun je al deze informatie natuurlijk ook krijgen via deze Facebookpagina.(Eventuele standhouders, workshopgevers of lezing gevers kunnen zich later nog aanmelden via een speciaal formulier op onze website. Je nu aanmelden heeft dus geen enkele zin!)

Gaan we jou online zien, in februari?

Heksfest 2021 3de editie Online!

2.005 gedachten over “Heksfest 2021 3de editie Online!